Pauline og Hans C. Kiær (Anders Kiær’s oldeforeldre) kjøpte Rogner Gård 31. mars 1903. Pauline Kiær var et friluftsmenneske med interesse for jakt og fiske og Kiær-familien eide dengang gjennom And.H.Kiær & Co og gjennom A/S And.H.Kiær & Co, Ltd, betydelige skogarealer. Pauline og Hans Kiær ønsket noe eget og hadde i lengre tid vært på jakt etter en eiendom på Østlandet som ga muligheter for jakt og fiske. Spesielt interessant var eiendom med tilgang på rypejakt og fiske i fjellet. Rogner hadde en stor nybygget jakthytte på fjellet («Sjøen») ved Myklebysjøen med tilhørende rypeterreng. Fram til 1913 ble ytterligere eiendom kjøpt opp.
Anders F. Kiær (Anders Kiær’s grandonkel overtok eiendommen i 1913 og drev denne fram til sin død i 1981. Det var Anders F.Kiær som i 1916 sammen med naboen bygget Storfallet Kraftstasjon. Fra 1974 ble det innført en ny konsesjonslov, og eiendomsoverdragelse til neste generasjon ville bli et problem for Anders F. Kiær i det han selv ikke hadde noen barn. Det ble derfor opprettet et familiesameie før den nye konsesjonsloven trådte i kraft. Eiendommen ble drevet som et familiesameie fram til 1985.
I 1985 overtok Anders Kiær og Anne Ulvig driften av eiendommen. Fra 1997 som eineeiere av eiendommen.
Da de overtok Rogner gård kunne man nærmest kjenne vindretningen gjennom panelene i hovedhuset. Anders og Anne la ned en betydelig innsats for restaurering av hovedhuset og eiendommens øvrige bygningsmasser. I tillegg pusset de opp og forbedret både hytter og setre på eiendommen.
Både Anders og Anne var opptatt av økolgisk landbruk og en bærekraftig drift. Når Anne overtok jordbruksdriften på Rogner var det ca. 80 vinterfôrede sau. Hun videreførte sauedriften og i 2011 sto det klart et nytt sauefjøs på gården som i dag huser ca. 180 vinterfôrede sau. Anne kjøpte etterhvert også fem Herefordkuer, som ble starten på ammekubesetningen som i dag består av ca. 40 mordyr. Hun hadde hele veien sterkt fokus på både helse og lynne hos individene, som har skapt sunne individer som er snille å håndtere og godt rustet for å beite i utmarka hele sommeren.
Den bærekraftige tankegangen vakte en interesse for vannkraft for Anders, som gjorde at han etterutdannet seg og etterhvert bygde opp Veslefallet kraftverk, et småkraftverk nedenfor Storfallet i Søkkunda. Det å utnytte vannet til ren energi var noe han hadde stor tro på, og han bygde etterhvert også opp Ellingsbekken mikrokraftverk rett ovenfor sauefjøset på gården.
Med årene utviklet Kiær-Mykleby seg til å bli en familiebedrift hvor de fem barna, Karen Anna, Trygve, Pauline, Anders og Victoria alle har bidratt og fortsatt bidrar inn i driften. Anders bidrar med alt som har med data, telefoni og sikkerhetsløsninger, Trygve var blant annet byggeleder for kraftverket Søkkunda AS, Pauline har bidratt ekstra med veterinærkunnskap etter ferdigutdannelse som veterinær og alle har bidratt med smått og stort gjennom oppvekst og ungdomstid som sesonghjelp, deltidsarbeidere mm. Fra 2016 var det eldstemann i søskenflokken, Karen Anna, som overtok som daglig leder i Kiær Mykleby og driver bedriften videre fra Rogner gård.