Saueskinnsfell

Saueskinnsfell

Saueskinn i ulike størrelser og farger

Bærekraft & dyrevelferd i fokus

Kiær Mykleby tilbyr myke, dekorative og varme saueskinn fra vår økologiske besetning.
De passer perfekt i sofaen, godstolen, ute på benken eller stolen, i barnevogna, på tur og mye mer! De fleste skinnene er langulla, men vi har et lite utvalg av kortulla skinn som er fine å bruke som for eksempel baderomsmatter i tillegg til de nevnte bruksområdene.
Både ensfargede og flerfargede skinn i varierte størrelser, og noe for en hver smak. Ta kontakt ved interesse.
Saueskinn fra Kiær Mykleby

Visste du at

  • Saueskinn fra Kiær Mykleby kommer fra sau som avles opp økologisk. Dette innebærer at de får 100 % økologisk fôring, har ekstra god plass i fjøset om vinteren, og går ut på beite hele sommeren.
  • De fleste av sauene går på utmarksbeite om sommeren, og livnærer seg på urter og planter de velger etter smak og behov. Kopplam og eventuelle andre individer som ikke egner seg for å gå på beite i utmarka, får gå på våre inngjerdede innmarksbeiter, hvor de gjør en uvurderlig jobb med å pleie vegetasjonen.
  • Våre langulla skinn er fra norsk spælsau, både fargede og hvite dyr. De gråmelerte er av rasen gammelnorsk spælsau. De kortulla skinnene er fra blandingsdyr, og her har vi blandet inn mange raser som bidrar til sunne dyr som produserer godt kjøtt og spennende skinn samtidig.

  • Alle skinnene er beredet hos Granberg Graveri og er vaskbare, og vaskeanvisning følger med.